top of page

SZIA!
Szervezett Ipari Alpinisták

Üdvözlünk a Szervezett Ipari Alpinisták, avagy a SZIA oldalán! A SZIA célja, hogy összefogja a magyarországi ipari alpinistákat és egy egységes felületet biztosítson számukra, ahol kezelhetik a mindennapi munkához elengedhetetlen dokumentumokat, megkönnyítve ezzel mindenki feladatát.

A SZIA rendszerében minden regisztrált felhasználó létrehozhat egy publikus profilt, ahol elérhetővé teheti adatait, bizonyítványait, felszereléseit, referencia fotóit. Ez nem csak az ipari alpinistának jelent könnyebb és kevesebb papírmunkát, de a munkadó vagy munkavédelmi szakember is könnyedén áttekintheti a munkavállaló kötelező dokumentumait anélkül, hogy több száz oldalt kelljen kinyomtatni, átlapozni, kezelni.

 

Minden SZIA-tag rendelkezik egy egyedi QR-kóddal, melyet elég beolvasni ahhoz, hogy látható legyen minden szükséges információ. Ha valaki szeretné látni bizonyítványaid, csak mutasd fel a QR-kóddal rendelkező kártyádat és bármelyik okostelefonnal beolvasható a publikus oldalad elérhetősége!

Ha szeretnéd megnézni, hogyan is néz ki egy kártya és egy profil, szkenneld be Teszt Tibor kártyáját!

szia_kártya_print_sz_22_teszt.png

A lenti gombokra kattintva beléphetsz a saját profilodra vagy regisztrálhatsz egyet, ha még nincs. A regisztráló személy kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatait kezeljük abból a célból, hogy a SZIA profilján szerepelhessenek. Azokat harmadik félnek tovább nem adjuk, azokat bármikor módosíthatja vagy törölheti, nyilvánossá vagy zárttá teheti.

A GYIK gombra kattintva eljutsz a Gyakran Ismételt Kérdésekhez, ahol megpróbálunk választ adni mindenre, ami felmerülhet kérdésként.

Saját profil
Bejelentkezés
bottom of page